با یک مداد و کاغذ الساندرو دیدی آثاری خلق میکند که چشم انسان را فریب میدهد و باعث میشود همه باور کنند که نقاشیها او دارای بعد هستند.
این نقاش میگوید: من از خطای چشم انسان با استفاده از سایهها و تکنیکهای دیگر استفاده میکنم تا به نظر برسد که نقاشیهایم سه بعدی هستند. استفاده از برخی وسایل واقعی هم مانند یک حلقه یا حتی مداد نقاشی به این حس سه بعدی بودن کمک میکند.
یک تست بسیار زیبا
به ادامه مطلب بروید
"مداد و دوربین"، مجموعه فوق العاده ای از عكس های بن هینه (Ben Heine)، عكاس و نقاش بلژیكی است. او در این مجموعه برای خلق واقعیتهای جدید، طراحیهای با مداد خود را با عكس درآمیخته است.
هینه می گوید: "مداد و دوربین" ادامه سالها پژوهش گرافیكی است. این عكسها نه تنها نبرد بین عكاسی و نقاشی را نشان میدهد، بلكه واقعیت و تخیل را به چالش میكشاند. گمان میكنم این كار میتواند به شكلهای بسیار متفاوت دیگری نیز بیان شود چون در حین اینكه پیام روشنی را منتقل میكند، هم زمان سفری به دنیای سورئال دارد.
بقیه در ادامه مطلب
دو روانشناس تجربی با تحلیل رایانهای تصاویر هزاران زن در سراسر زمین توانستهاند چهره معمول زنان 40 کشور را استخراج کنند. بر پایه این گزارش، لیزا دیبروین و بن جونز، دو روانشناس تجربی هستند که آزمایشگاه تحقیقات چهره را در موسسه علوم اعصاب و روانشناسی دانشگاه گلاسکو، اسکاتلند اداره میکنند. آنها با راهاندازی وبسایت faceresearch.org، واکنش مردم را به تصاویر چهرههای مختلف بررسی میکنند تا بتوانند از راز جذاب بودن یا نبودن چهره انسانها پرده بردارند.
تصاویری که در ادامه این ایمیل ملاحظه میکنید، حاصل پردازش نرمافزاری هزاران تصویر از زنان 40 ملیت جهان است. دیبروین و جونز با نوشتن نرمافزاری خاص توانستهاند چهره متوسط زنان این 40 کشور را با مقایسه تصاویر مختلف استخراج کرده و در گروه هایی از قبیل اروپای مرکزی، اروپای غربی، اروپای شرقی، مدیترانه، آمریکای جنوبی، آفریقا، خاورمیانه، جنوب آسیا، شرق آسیا و اقیانوسیه تقسیم بندی کنند. آنطور که به نظر میرسد، حاصل کار با واقعیت اختلاف زیادی ندارد.
بقیه در ادامه مطلب